Pré- & Postoperatieve revalidatie

Bij ABC Fysiotherapie Leidsche Rijn kunt u ook terecht voor revalidatie vóór en/of na een operatie. ABC Fysiotherapie Leidsche Rijn werkt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.  In iedere fase, zowel pre-(voor uw operatie) als postoperatief (na uw operatie) kunnen wij u individueel begeleiden.

Afhankelijk van het te wensen eindniveau, meestal bepaald door sport- of arbeidseisen, wordt een traject op basis van wetenschappelijk bewijs ingezet.

Wij zijn gespecialiseerd in revalidatie bij:

 - Voorste kruisband reconstructies (VKB)
 - Arthroscopieën (kijkoperatie, bv aan schouder, knie of enkel)
 - Hernia operaties (HNP)
 - Totall Knee Protheses (TKP)
 - Totall Hip Protheses (THP)
 - Overige orthopedische ingrepen
 - Herstel na ziekenhuisopname (bv opbouw conditie en belastbaarheid)

Traject
De revalidatieperiode start met een intake, direct na ontslag uit het ziekenhuis of na verwijzing door een specialist. Indien u geopereerd bent, is het belangrijk zo snel mogelijk na de operatie of gipsperiode de mobiliteit en stabiliteit op een verantwoorde manier te herwinnen. Orthopedische revalidatie heeft als doel de mobiliteit van een bot of gewricht (knie, heup, rug, enkel, schouder, elleboog) te verbeteren, de pijn te verminderen, de belastbaarheid, coördinatie en het uithoudingsvermogen te vergroten en de spierkracht te versterken. Via gerichte oefeningen worden de functies die u nodig heeft in het dagelijkse leven, in uw werk en bij het sporten, weer hersteld.

Vanzelfsprekend mag u contact met ons opnemen als u nog vragen heeft: 030-2611019 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Full Review Bet365 www.bbetting.co.uk